De HTC Sensation, welke tips kunnen handig van pas komen bij deze smartphone

Spread the love

Als je een van de vele mensen bent die een HTC Sensation bezit, kan het zijn dat je een beetje overweldigd wordt door de mogelijkheden die het biedt. In dit artikel geef ik je mijn belangrijkste tips om de beste ervaring op te doen met je smartphone.

Allereerst stel ik voor dat je even de tijd neemt om alle voordelen van de HTC Sense UI te bekijken. Dit is de interface die over de bovenkant van het Android Gingerbread OS loopt, en brengt een aantal innovaties naar de handset. U kunt tot 7 homescreens toewijzen, zodat u deze kunt aanpassen met apps en widgets om de schermen voor verschillende scenario’s te optimaliseren. Lees snel verder over deze smartphone.

Veel mogelijkheden en specificaties

Zo kun je bijvoorbeeld een rijdend startscherm instellen met HTC Navigation and Locations Apps en een startscherm voor sociale netwerken. Om dit te doen, kunt u misschien Facebook- en Twitter-apps toevoegen die standaard zijn opgenomen, of de FriendStream-widget gebruiken die gebruik maakt van datafeeds van beide sites. Om uw homescreens aan te passen, selecteert u gewoon het scherm dat u wilt bewerken en raakt u het pictogram voor het aanpassen rechtsonder aan.

Muziek luisteren is een genot met deze HTC smartphone

Mijn tweede suggestie is om van HTC Sensation een goed uitgeruste muziekspeler te maken. Sluit uw handset eenvoudigweg aan op een computer met behulp van de meegeleverde micro USB-kabel (die ook als lader kan worden gebruikt). Open de muziekmap van de telefoon en sleep uw muziekbestanden naar deze map. De handset wordt geleverd met een micro SD-geheugenkaart van 8 GB om u op weg te helpen, maar u kunt deze later misschien upgraden met een kaart van maximaal 32 GB als u een grotere muziekverzameling hebt.

Wanneer u uw muziekspeler opent op de HTC Sensation zal alle track info en album art worden opgenomen. Installeer vervolgens een muziekwidget naar keuze. De standaard widget van de muziekspeler doet het goed, maar er zijn nog andere inbegrepen op de handset en er zijn nog meer gratis te downloaden van de HTC Hub. De HTC Sensation wordt geleverd met een 3,5 mm headset sp die je nu alles heeft wat je nodig hebt om onderweg van je favoriete muziek te genieten.

De camera biedt zijn voordelen

Vervolgens kunt u de camera instellen op de door u gewenste instellingen. Om dit te doen, open je de camera-app en raak je de snelkoppeling aan de onderkant van het scherm aan, waar je vervolgens naar het instellingenmenu kunt gaan. Vanaf hier kunt u de kwaliteit van de foto’s en video’s selecteren op basis van uw voorkeuren, evenals de LED-flitser, autofocus en geotagging-functies in- of uitschakelen.

Als u beperkte ruimte heeft op uw SD-kaart na het laden van uw muziek op de telefoon, kunt u misschien een lagere resolutie kiezen omdat dit minder geheugen in beslag neemt wanneer u een afbeelding opslaat. Echter, als u nog voldoende ruimte over hebt, voel je vrij om video’s in te stellen op 1080p full HD en geniet van de resultaten. Als je eenmaal gefilmd hebt, heb je dan de mogelijkheid om de beelden draadloos te streamen naar een compatibele TV, of direct te delen via e-mail, Facebook of Twitter.


Spread the love