Hoe kun je jouw smartphone nou beschermen tegen krassen?

Spread the love

Op normale telefoons zijn krassen op het scherm vergeeflijk. Op dure aanraakgevoelige smartphones zijn ze echter somber. Om het nog erger te maken, kunnen deze krassen permanent zijn en kunnen ze niet worden verwijderd. Om te voorkomen dat uw telefoon krassen op het scherm krijgt, kunt u beter goed op het scherm letten, vooral als u een zeer dure telefoon heeft. Hier zijn enkele van de eenvoudigste, geweldige manieren om uw aanraakgevoelige telefoon krasvast te maken:

Doe altijd een goede screenprotector op je scherm

Dit is de levensredder van uw telefoonscherm. Een van de beste manieren om uw telefoon te beschermen tegen krassen is het gebruik van een scherm schild of beschermer, waarschijnlijk het beste type dat er is. Er zijn veel screen protectors die beschikbaar zijn in de markt en het kiezen van de meest duurzame is noodzakelijk.

Er zijn 4 verschillende soorten schermbeschermers: privacy, spiegel, mat en ultra-helder. Elk van hen beschikt over een specifiek gebruik, maar ze zijn toch zeer effectief. Als u de schermbeschermer heeft, zorg er dan voor dat u deze goed of beter nog goed toepast, vraag dan aan een professional om het voor u te doen. Een screen protector kan gemakkelijk worden verwijderd voor het geval u hem moet vervangen.

Hoesje gebruiken is een must bij een mobiele telefoon

Het is ook ideaal om een fatsoenlijk telefoongeval of een zakje voor uw mobiel apparaat te kopen. Een leren telefoonhoesje voorkomt dat uw telefoon vervelende krassen krijgt. Ze kunnen worden bevestigd aan uw riem of worden bevestigd aan uw armen waar u uw telefoon gemakkelijk en comfortabel kunt bereiken. Leder kan er heel duur uitkomen, maar er zijn nog veel meer koffers van stof, rubber of plastic die u zelf kunt gebruiken.

Ga altijd voorzichtig om met je telefoon

Bewaar uw telefoon niet in uw zak, als er ook harde metalen voorwerpen in zitten. Toetsen en munten hebben metalen randen die krassen op het scherm van uw mobiele telefoon kunnen veroorzaken.

Als u uw telefoon gewoon in uw zak wilt stoppen, zorg er dan voor dat deze niet wordt verward met sleutels of munten. Om veilig te zijn, doe je een zakje in je tas waarin alleen je mobiele telefoon kan worden geplaatst. De meeste reistassen hebben speciale vakken voor kwetsbare voorwerpen.

Plak altijd een nieuwe screenprotector als de oude begint te vervallen

Een screen protector, hoe duurzaam ook, zal uiteindelijk verslijten. Als het begint af te pellen of hondenoren te tonen, dan moet het vervangen worden. Anders zal het kleverige deel stofdeeltjes gaan verzamelen – en dit zullen de belangrijkste middelen zijn die krassen op het scherm van uw telefoon zullen veroorzaken. Het is daarom verstandig om uw oude beschermer te vervangen door een nieuwe.

Leg nooit de telefoon op het scherm neer, dit zorgt voor krassen

Op geen enkele ondergrond, zet uw telefoon niet met de voorkant naar beneden. Er zijn misschien momenten waarop u afwezig bent, maar dit is eigenlijk een slechte gewoonte, althans voor uw telefoon, dat wil zeggen. Zelfs met een duurzame schermbeschermer, kunnen er scherpe voorwerpen zijn die de beschermer kunnen doorboren of scheuren. Later zult u verbaasd zijn dat er een kleine kras op het scherm van uw telefoon zit.

Smartphones zijn niet bepaald betaalbaar; ze kosten veel, en de onderhoudskosten zijn een ander ding. Voordat u nog meer geld uitgeeft voor het repareren van uw telefoon, investeert u in eenvoudige beschermhoesjes en hoesjes om uw telefoon krasvast te maken.


Spread the love