Toegang tot het internet, hoe is het mogelijk?

Spread the love

Sinds 2 decennia gebruiken we internet voor onze dagelijkse activiteiten. Er zijn veel verschillende soorten internetverbindingen beschikbaar in de markt, zoals wij dat wensen. Deze variëren in functie van de snelheid en de kosten. De basistypes van internetverbindingen zijn DSL, ISDN, ADSL en kabel. Soms raken de mensen in de war over de breedband. Ze zouden niet in staat zijn om te begrijpen wat het eigenlijk is.

Echt zeggend, wordt breedband gebruikt als de gemeenschappelijke vorm van internettoegang bedoeld voor de hogere snelheden. Het wordt beschouwd als de beste manier om de bestanden, videoclips, muziek, digitale radio te downloaden en ook nuttig bij het verzenden van de e-mail in een hoge snelheid.

In vergelijking met de normale internetverbinding, kan het de informatie tot de verhoogde snelheid van 40 keer overdragen. U hoeft niet in te bellen om in te loggen, het blijft altijd open. Het is daarom een revolutie geworden om de online activiteiten uit te voeren. Door veel voordelen te zien, kiezen de meeste mensen voor breedbanddiensten, want het gaat allemaal om de snelheid.

Internet is te bereiken op drie manieren

In het algemeen zijn er drie manieren gedefinieerd om online te komen met de breedband. Dit omvat satellietverbinding, TV-kabelbox en telefoonlijnen. De meest gebruikte onder alle is de telefoon een bekend als ASDL, omdat het altijd verbonden blijft.  Dit is niet het enige voordeel. De snellere verbinding is de ideale manier om de aanpak te veranderen tijdens het gebruik van het internet.

In het algemeen, degenen die willen dat de breedbanddiensten denken dat hoger de snelheid van de internetverbinding, duurder zal het plan zijn. Waarschijnlijk, het is waar dat het is een beetje duurder dan de inbelverbinding. Maar, er zijn vele pakketten beschikbaar die kunnen passen bij uw portemonnee.

Maar welke verschillende manieren zijn er dan?

In de markt zijn er veel mogelijkheden, maar soms wordt het moeilijk om het beste voor ons te selecteren. Het type is volledig afhankelijk van uw snelheidseisen, locatie en budget. Afhankelijk hiervan zijn de breedbanddiensten beschikbaar in:

Internet ontvangen via een DSL-verbinding

Dit is een soort van telefoonnetwerk, dat nodig is om de gegevens met een zeer hoge snelheid over te dragen. Daarom zijn ze perfect om de analoge stem te dragen door het proces van het omzetten van de stem in het vereiste elektrische signaal. Er is een modem, bedoeld voor het omzetten van de digitale signalen in het analoge audiosignaal, dat verder kan worden overgedragen via een telefoonlijn. Afhankelijk van de technische beperkingen kan deze het signaal van ongeveer 56Kbps dragen.

Internet verbinding met een ISDN-verbinding

Voor het gebruik van DSL willen de gebruikers graag de ISDN-verbinding hebben. Dit komt omdat er niet veel opties beschikbaar waren voor de breedbandverbinding naar kantoor en thuis. Het Internet Services Digital Network is beschikbaar als een symmetrische dienst die een snelheid van 64Kbps tot 128Kbps biedt. Door het hoge budget en de lagere snelheid wordt er weinig gebruik van gemaakt.

Internet ontvangen met een ADSL-verbinding

ADSL is een manier om met behulp van een modem op de bestaande analoge telefoonlijn te worden aangesloten. Om het te laten werken, moet het rechtstreeks op de telefoon worden aangesloten via een koperdraadverbinding en moet u zich binnen een bereik van 5 km van de telefooncentrale bevinden.

De kabel is natuurlijk ook mogelijk om met het internet te verbinden

Kabel wordt beschouwd als de snelste manier om internettoegang te bieden. Voor de overdracht van het signaal maken de consumenten gebruik van HFC (Hybride vezel-coaxiale) netwerken. Naarmate we meer te weten komen over verschillende soorten internetplannen, is het belangrijk geworden om de beste internetprovider te kiezen. Om een goede service te krijgen, heb je een gesprek met je vrienden, buren en familieleden die al een breedbanddienst hebben. Kijk uit voor de kosten van de installatie en diensten die door de providers worden aangeboden, vergelijk ze en selecteer de beste voor je.


Spread the love