China Is Koning Op Het Gebied Van Windenergie, Gebruikt Een Energievergelijker Deze Stroom Ook In Een Vergelijking?

energievergelijker wind
Spread the love

Als ‘s werelds grootste klimaat distractor is China al lang in diskrediet geraakt. Het feit dat de Volksrepubliek nu intensief toegewijd is aan de veelbelovende technologieën voor de opwekking van hernieuwbare energie is ook bekend – maar tot nu toe vooral met betrekking tot de productie van zonnemodules. Aanzienlijk minder aandacht kreeg echter de Chinese betrokkenheid bij windenergie, maar de vraag is, worden dit soort leveranciers ook meegenomen in de energievergelijker van grote vergelijkingssites?

  • Fout: nadat iets minder dan de helft van ‘s werelds nieuw gebouwde windturbines vorig jaar in China werd gebouwd, is’ s werelds grootste CO2-emitter nu ook de wereldleider in de productie van windenergie. Veel mensen vragen ons of deze windenergie ook wordt meegenomen in de energievergelijker van een van de grote vergelijkingswebsites zoals  https://beste-energievergelijker.com/.

Steeds Meer Installatie Van Windmolens In China, Worden Deze Gebruikt In Bekende Energievergelijkers in Nederland?

Volgens cijfers van de Global Wind Energy Council (GWEC) vorige maand heeft China windturbines gezien met een totale productie van meer dan 60 miljoen in het afgelopen jaar 30,5 gigawatt gebouwd. Windturbines met een totale capaciteit van 63 gigawatt werden het hele jaar door geïnstalleerd.

Lees ook: direct besparen met duurzame energie vergelijken, bekijk dan de volgende site, want op dit moment is beste-energievergelijker.com/energie-vergelijken/ de beste website met alle energie aanbieders die windenergie gebruiken. Op dit moment wordt er bijna geen windenergie vanuit China ingekocht door Nederlandse partijen.

  • Als gevolg hiervan werd bijna de helft van de opgewekte windenergie in 2015 verantwoord door de Volksrepubliek. Het resultaat: met een geïnstalleerd vermogen van 145 gigawatt staat China bovenaan de internationale grootmachten in de wind.
  • Om te classificeren: de VS bezetten de tweede plaats met iets minder dan 75 gigawatt, Duitsland volgt als de Europese leider met ongeveer 45 gigawatt op de derde plaats. Wereldwijd is het opgesteld windvermogen eind 2015 bedroeg iets meer dan 432 gigawatt, bijna 142 gigawatt aan hen in de Europese Unie. Met de stuwkracht van vorig jaar is China niet alleen veruit de grootste producent van windenergie ter wereld.

energievergelijker wind

Waardoor Is Dit Nieuwe Energiebeleid Dan Ontstaan? 

Marktanalisten schrijven de vernieuwde situatie in de Chinese windindustrie toe om de eenvoudige reden dat windenergie momenteel de goedkoopste vorm van productie van hernieuwbare energie is. Materialen en componenten zijn merkbaar betaalbaarder geworden in het recente verleden, terwijl tegelijkertijd de efficiëntie van technologie is toegenomen.

  • Natuurlijk telt nog een andere factor voor China: het land moet noodzakelijkerwijs zijn CO2-uitstoot verlagen als ‘s werelds grootste klimaat overtreder. De consistente expansie van hernieuwbare energie lijkt op dit punt vruchten af ​​te werpen: in 2015 daalden de emissies in China voor het eerst in een decennium.


Spread the love